Beleggen in Roompot Water Village: investeer in luxueus genieten aan de Zeeuwse kust

Bekijk waarom beleggen in een recreatiewoning op Roompot Water Village een goede investering is

Financiële aspecten bij de aankoop van een recreatiewoning

Naast de overige aantrekkelijke aspecten is een belegging in Roompot Water Village ook uit financieel oogpunt bijzonder aan te bevelen. Het beleggen in één van de producten, die bestemd is voor verhuur, kent een aantal fiscale voordelen die ertoe bijdragen dat het rendement van een belegging in het park gunstig wordt beïnvloed. Daarnaast is de organisatie inzake de verhuur van de accommodaties professioneel opgezet, zodat een goede verhuuropbrengst kan worden verwacht. Daartoe wordt gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring van Roompot Vakanties, een organisatie die reeds een groot aantal soortgelijke projecten met succes heeft gerealiseerd en exploiteert. De verhuurprognoses zijn realistisch en gebaseerd op gerealiseerde huuropbrengsten op soortgelijke kustlocaties.

Fiscale aspecten bij de investering in een recreatiewoning

Als u de accommodatie geheel of gedeeltelijk verhuurt in het kader van het vakantiebestedingsbedrijf, vormt de exploitatie een onderneming voor de omzetbelasting, ook als u de accommodatie als privépersoon koopt. Dat betekent dat u - afhankelijk van het gebruik - alle in de koopprijs van de accommodatie en inventaris begrepen omzetbelasting of een gedeelte daarvan van de Belastingdienst kan terug ontvangen. Als u de omzetbelasting terugkrijgt, is de investering in de accommodatie dus tot 21% lager.

Gereduceerde verhuurvergoeding Roompot Vakanties in aanvangsjaren

Om de eerste kopers te belonen hanteren wij de eerste jaren gereduceerde verhuurvergoedingen. Het eerste jaar hanteren wij 20%, de twee jaren daarna is dat 22% en uiteindelijk wordt dat ons standaardtarief van 25%.

Wilt u graag meer beleggingsinformatie bij de investering in een recreatiewoning?

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de fiscale achtergronden zoals hier beschreven, is er de mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek. Indien u een uitnodiging wenst te ontvangen voor een gedetailleerde toelichting, verzoeken wij u dit de makelaar kenbaar te maken via +31 (0)118 - 641500
.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op +31 (0)118 – 641500 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!