Ontdek Roompot Water Village: uw investering in luxueus genieten aan de Zeeuwse kust

Zeeland: altijd heerlijk ontspannen

In Zeeland heeft u elk seizoen vakantie. De zilte lucht van de zee is nooit ver weg. Zeeland, dat is het goede leven. Niet voor niets is het dan ook dé vakantieprovincie bij uitstek. Het exclusieve Roompot Water Village ligt op loopafstand van Nationaal Park Oosterschelde en het strand van het Zeeuwse dorp Kamperland. Het karakter van het park is net zo open als het Zeeuwse landschap.

Recreëren op de grens van land en water: onderscheidend in klasse en kwaliteit Steeds vaker kiezen vakantiegasten voor een verblijf in luxe. Roompot Water Village voorziet in de behoefte aan een exclusief en kleinschalig recreatiepark, met luxe recreatiewoningen en lodges. We doen geen concessies aan kwaliteit en de kavels eigen grond zijn royaal (250 - 800 m²). Deze omvang en de rol die het water speelt, werkt exclusiviteit in de hand; er is plaats voor slechts 86 kavels. Deze kleinschaligheid maakt Roompot Water Village interessant voor de vakantiegast die comfort en rust zoekt én voor de investeerder in luxe en topkwaliteit. In Roompot Water Village komen drie eilandjes te liggen die, net als de Zeeuwse eilanden, verbonden zijn met het ‘vaste land’ eromheen. Dankzij al dat water grenzen 79 kavels aan het water. Een aantal van hen krijgt een vlonderterras direct aan het water. Er zijn ook recreatiewoningen met een houten terras dat deels boven het water ligt. Voetpaden met bruggetjes verbinden de eilandjes met het vasteland en nodigen uit tot flaneren.

Ontdek Roompot Water Village: heerlijk ontspannen in uw eigen recreatiewoning aan de Zeeuwse kust

Recreatiewoningen en lodges: binnen wordt buiten

Zowel de recreatiewoningen als de lodges zijn natuurlijk en modern vormgegeven. Hun robuuste uitstraling voegt zich naar het Zeeuwse landschap. De 67 recreatiewoningen en 19 lodges – in verschillende uitvoeringen en variërend van 4 tot 6 personen – vormen een geheel met de manier waarop het vakantiepark vorm heeft gekregen. De hoge ruimtes en grote glaspartijen die tot aan de dakrand doorlopen zorgen voor een prachtige lichtval. Aan de buitenzijde zorgen de vaste lamellen voor het breken van het zomerse licht en voor een elegante afwerking. Comfortabel en stijlvol, dat mag u ook verwachten van het interieur van een recreatiewoning of lodge op Roompot Water Village.

Faciliteiten op Roompot Beach Resort

Roompot Water Village wordt autoluw. Natuurlijk kunt u uw bagage en boodschappen voor uw recreatiewoning uitladen. Parkeren gebeurt echter aan de noordzijde van het park. Daarmee is uw tuin ook echt een tuin en kunt u hier in alle rust genieten. Het park zelf krijgt geen centrale faciliteiten, zodat het open karakter gewaarborgd blijft. Het naastgelegen Roompot Beach Resort voorziet in allerlei faciliteiten waar u vrijelijk gebruik van kunt maken. Hier vindt u alle voorzieningen die u zich kunt wensen:

  • Verschillende restaurants, een beach club met loungeterras, (eet)café en snackbar;
  • Een supermarkt voor de dagelijkse, verse producten. Ook dat lekkere croissantje;
  • Een zwembad met onder meer buitenbad, lange glijbaan en jetstream;
  • Wellness in de vorm van een sauna en solarium;
  • Jachthaven;
  • Tal van activiteiten als bowling, biljart, midgetgolf, squash, tennis, fietsverhuur en Koos Kids Club.
Ontdek Roompot Water Village: heerlijk ontspannen in uw eigen recreatiewoning aan de Zeeuwse kust

Eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide mogelijk

De recreatiewoningen en lodges zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Een select aantal recreatiewoningen en lodges zijn beschikbaar voor puur eigen recreatief gebruik. Hiervoor dient u over een addendum te beschikken. Als trotse eigenaar wilt u misschien ook anderen laten delen in uw geluk. Dat is het overwegen in ieder geval zeker waard; de combinatie van eigen gebruik en verhuur is financieel én fiscaal zeer aantrekkelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om de recreatiewoning of lodge uitsluitend te verhuren. Het beheer en de verhuur van uw lodge wordt verzorgd door Roompot Vakanties: een professionele partner met jarenlange ervaring op het gebied van luxe recreatiewoningen op toplocaties. Zo weet u zeker dat uw investering in goede handen is.

Planning van Roompot Water Village

Eind april 2018 is de verkoop van de recreatiewoningen op Roompot Water Village van start gegaan. De actuele data en informatie kunt u vinden op roompotwatervillage.nl. In oktober 2018 zal de realisatie worden opgestart waarbij het gehele project voor de zomer van 2019 exploitatie gereed zal zijn.

Bekijk de recreatiewoningen en lodges